Aanbiedingen

Speciaal voor bedrijven!!

Speciaal voor bedrijf wagens en bussen hebben wij extra dikke raam folie. Deze folie is van duurzame kwaliteit  en beschikt over een aantal unieke eigenschappen. De folie wordt  vooral aanbevolen voor het blinderen voor de achter ruiten van bedrijf wagens.

De 2 belangrijkste redenen om uw ruiten te laten tinten zijn:

 

ANTI INKIJK IS OOK ANTI INBRAAK

Vaak wordt er bij de politie melding gedaan van inbraak in bedrijfswagens en diefstal van dure gereedschappen.
Omdat inbrekers overdag duidelijk kunnen zien wat er in de auto aanwezig is, kunnen ze ruim de tijd nemen om alles in zich op te nemen. Met als resultaat, bij nacht worden de auto’s leeggehaald. En soms word dit niet vergoed door verzekeringen daar het in zicht in de auto aanwezig was. Na onze montage van de raamfolie is dit niet meer mogelijk.

Onze HP 5% Privacy film is zo donker dat men niet meer van buiten naar binnen ziet.
Deze noemen wij de tintlaag. Uniek is dat de aangebrachte film wel een goede doorkijk naar buiten toelaat, bij dag en bij nacht .

 

INBRAAKWEREND/ VERTRAGEND
Omdat onze 275 micron dikke folie ook voorzien is van een metaal laag (Dit is tevens ook een warmte werende functie) is de folie een ijzersterk product.
Inbraak wordt zo erg moeilijk gemaakt omdat de film aan de binnen zijde van het glas wordt gemonteerd als zijnde 1 met het glas .

Het glas breekt dus minder snel. Maar zelfs al is het glas gebroken word het strak bij elkaar gehouden door de krachtige lijmlaag van de film.
Dit betekend dat wanneer men door het glas is, dan is men nog niet door folie. De 3e laag wordt nl van polyester vervaardigd een glasvezel op zich.

En als 3e maar zeker niet onbelangrijke reden:
Mooie uitstraling
Uw bedrijfsreclame is beter leesbaar en valt dus ook beter op.

Tint & Wrap  |  Zadelmakersstraat 14 – 8601WH – Sneek |  0631533898