Tinten

Wij maken onderscheid in het blinderen van auto’s en gebouwen.

Tinten van auto ruiten

U kunt bij Tint&Wrap.nl altijd terecht voor het professioneel laten tinten van uw autoruiten. De belangrijkste voordelen van het tinten zijn:

 • Het blokeren van zonne warmte en blokkeren van schittering.
 • beter behoud van de kleur van uw interieur.
 • Inbraak werend,
 • Maar voor velen toch de voornaamste reden: de uitstraling. Het geeft de auto een prachtige luxe of sportieve uitstraling!

Wij hebben een voorraad folie waaruit u uw keuze kunt maken en kunnen eigenlijk altijd binnen een week de auto plakken, in de meeste gevallen kunt u onder genot van een gratis kopje koffie er gewoon op blijven wachten.

Ook plakken wij op locatie bij bedrijven, of particulieren zoals auto’s, boten of bedrijfspanden.

 

Tarieven auto’s

Wij tinten al auto’s vanaf €125.- .Denk hierbij aan een Aygo of een UP! vanaf de b-styl. Een Audi A6 Avant vanaf de b-styl bijvoorbeeld, kunt u bij ons al laten tinten voor €270.-

Omdat geen auto gelijk is hanteren wij geen vaste prijzen, maar maken wij offerte’s op maat. Hierbij houden wij rekening met het formaat, folietype, werkzaamheden en kleinmateriaal.

Mail dus gerust voor uw op maat gemaakte offerte.

Prijzen hierboven genoemd zijn incl.windowfilm en BTW.
De folies die wij gebruiken is van hoge kwaliteit, krasbestendig, en wij leveren goede garanties.

n.b
Alle ramen NA de B-styl mogen zonder enig probleem en limiet getint worden, mits er een rechter buitenspiegel aanwezig is
Alle ramen VOOR de B-styl mogen uitsluitend getint worden met een film die na het monteren, samen met het glas, meer dan 55% lichtdoorlating heeft.

 

Raam blindering Gebouwen 

Voordelen van het blinderen van de ruiten op bijvoorbeeld uw werkplek zijn:

 • Blokkeer de Zonnewarmte.
  De Windowfilms van vandaag zijn zeer efficiënt om het effect van hete zonne-stralen door glas te reduceren met maar liefst 78%, in tegenstelling tot blank of standaard getint glas.
 • Blokkeer Schitteringen.
  Het hinderlijk schitteren van licht in water, sneeuw of door reflecties van dichtbij zijnde gebouwen, is te voorkomen. Tevens heeft u geen last meer van irriterende zon reflectie op het beeldscherm van uw tv of pc.
 • Verhoog Veiligheid.
  Glasscherven zijn gevaarlijk wanneer een ongeluk heeft plaatsgevonden waar ramen en ruiten bij betrokken zijn. Windowfilm zorgt dat alle stukken bij elkaar gehouden worden, zelfs wanneer bij vandalisme en inbraken.
 • Reduceer Verkleuren.
  Windowfilm blokkeert 99% van de Ultra Violet stralen die door glas naar binnen treden. Het verkleuren van waardevolle goederen verminderen en vertragen is een goede investering.
 • Verhoog Comfort en Bespaar.
  Voorkom irritatie door de hete zonnestralen achter glas en werk optimaal. Profiteer van de energiebesparing aangezien de airconditioning beduidend lager kan.
 • Creëer uw Uitstraling.
  De juiste Windowfilm geeft een auto, bedrijfspand, gebouw of woning een eigen uitstraling. Buitenalle extra voordelen, is het effect van buitenaf uiteraard ook belangrijk.

 

Tarieven gebouwen:
Omdat elk object anders is, kunnen wij pas na een informerend gesprek een prijsopgave maken. Denk hierbij aan verschillende folies en meter prijzen.

Tint & Wrap  |  Zadelmakersstraat 14 – 8601WH – Sneek |  0631533898