Wrappen

Wrapping houd simpel gezegd in: het object word voorzien van een folie laag. Het object word “ingepakt” denk hierbij aan:

  • Boten.
  • Vracht auto cabines.
  • Motorfiets.
  • Meubels
  • Audio apparatuur

Waar echter op dit moment het meest om word gevraagd is: car wrapping.

Car wrapping om schade van steenslag te voorkomen

Elke autoliefhebber kent het probleem: Lakbeschadigingen en -aantastingen door steenslag, opspattend grind, insecten ,teer,boomhars of wat dan ook. Vaak moeten de zichtbare delen als bumper, spoilers, spatschermen, zijspiegels en koplampen het ontgelden. Dit resulteert in kleine stukjes weggeslagen lak, waardoor de grondlak zichtbaar wordt. Niet echt fraai, wanneer men zich ook nog bedenkt dat dit de inruilwaarde niet ten goede komt.

De échte oplossing: VentureShield. Deze glasheldere zachte Polyurethaan film heeft een stootwerend en schokabsorberend effect. Opspattend grind of steentjes die van een vracht-wagen uw auto ‘belagen’ terwijl u passeert, worden door de schok-dempende eigenschappen van VentureShield geweerd en voorkomen de lakbeschadigingen. Daarnaast is VentureShield nagenoeg onzichtbaar en wordt niet ‘geelachtig’ na enkele jaren; zelfs niet na 7 jaar. Uw auto behoud op deze manier zijn waarde langer vast.

Car wrapping als kleurverandering, omdat het goedkoper is dan spuiten.

De auto van je dromen, maar toch niet echt in de kleur van je dromen. Nu is er dus de mogelijkheid om je auto d.m.v folie volledig van kleur te laten veranderen. Dit is vaak stukken goedkoper dan spuiten en ook minder definitief. De folie kunt u wanneer u wilt weer verwijderen.

De kleur en materiaalsoorten zijn er te veel om te noemen, van standaard tot metallic, van mat tot shadeshifter.

Tarieven

Omdat elk object anders is, kunnen wij pas na een informerend gesprek een prijsopgave maken. 

Kijk gerust eens rond in ons portfolio. Hier staan veel van onze opdrachten met meerdere foto’s vermeld. Heeft u nog uw antwoord niet gevonden? Bel ons dan gerust! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tint & Wrap  |  Zadelmakersstraat 14 – 8601WH – Sneek |  0631533898